top of page

Projekti

ISTRAŽIVAČKI CENTAR

U okviru ABIIS-a, kao kritičan dio puzle, jeste naš Istraživački Centar formiran u cilju realizacije samostalnih i kolaborativnih istraživačkih projekata iz domena informacione bezbjednosti i privatnosti podataka.

Naš Istraživački Centar je najzahtjevniji ali i najzahvalniji segment udruženja koji nas nagrađuje sjajnim rezultatima, znanjem i iskustvom i hrani naš najveći apetit - znatiželju.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na nekom od naših istraživačkih projekata, prijavite se putem naše kontakt forme.

EDUKATIVNI CENTAR

Edukativni Centar ABIIS udruženja je posvećen konstantnom radu na podizanju svijesti i edukaciji šire javnosti o najnovijim prijetnjama po zaštitu podataka i internet uređaje koje koristimo svakodnevno.

Ovaj segment se takođe bavi edukacijom mladih o bezbjednom korišćenju Interneta, mobilnih uređaja i najboljih praksi u zaštiti Vaših podataka o ličnosti.

Kroz Edukativni Centar želimo da stečene rezultate istraživanja kao i najnovije svjetske trendove iz domena informacione bezbjednosti i privatnosti podataka podijelimo sa svima i postignemo nivo blagostanja u modernoj eri tehnologije.

bottom of page